ERDON Helyi hírek

2010.03.24. 13:09

Parcellákat árvereznek

<p>Nagyvárad - A váradi székhelyű Eurobusiness Ipari Park Kft. (Szent László/ Unirii tér 1-3. szám, I. emelet, 134. számú iroda) nyílt versenytárgyalást hirdet a Borsi úton található létesítmény 2-es, 3-as és 4-es övezetében található parcellákra.</p>

A telkek az ipari park észak-keleti részén vannak, a volt PIC bevásárlóközpont közelében. Csarnokok vagy egyéb ingatlanok építésére lehet hasznosítani ezeket, melyekben termelői vagy szolgáltatási tevékenységek zajlanak majd. A koncesszió ideje maximum 25 év, a szerződés aláírásának napjától kezdve. A bérleti díj liciten alkalmazott kezdőára 8 euró/négyméter/25 év, áfa nélkül. A részvételi garancia megfelel a tenderfüzetben leírtnak, a dokumentáció az önkormányzat honlapján (www.oradea.ro) tanulmányozható.

Ajánlatokat az egész év folyamán lehet tenni, "amíg a készlet tart", a társaság székhelyén, hétköznaponként 8-15 óra között. A pályázatokat az ajánlattevők és a szakbizottság tagjainak jelenlétében fogják felnyitni, egy nappal azt követően, hogy a versenynaptárban szereplő határidő lejár, délelőtt 11 órakor a városháza kistermében.

Kapcsolattartó személy: Delia Ungur, tel.: 0259-408.821, e-mail: delia.ungur@oradea.ro.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!