ERDON Helyi hírek

2010.03.09. 14:57

Megjelent a „Telepi mocsok”

<p>Szatmár megye - Szerzői kiadásban hétfőn jelent meg <strong>Jégcsap</strong><strong>„Telepi Mocsok”</strong> című albuma. A nagykárolyi „rímhányó” ezzel a lemezzel kíván boldog nőnapot a gyengébbik nemet képviselő olvasóinknak.</p>

A lemez az „intrót” és az „outrót” leszámítva húsz felvételt tartalmaz, amelyeken Jégcsap (polgári nevén: Hiri Zoltán) külön, illetve több ismert erdélyi és magyarországi rapper társaságában ontja a rímeket. Az igencsak szókimondó, társadalomkritikus hangnemet viselő korongon olyan neves előadók szerepelnek, mint Kétarc, Szikra, Potyautas Bothee, Flowmo, Kreck, E.R.U., Sask, vagy éppen Mr. Siid. A dalok keveréséért pedig a szatmárnémeti DJ Poison a felelős.

A lemezt a www.salatamagazin.com internetes oldalon, a jegcsap0812@freemail.hu e-mail címen, vagy Mosdóczi Levente (K.O.P.Ó.) menedzsernél, a 0742-887785-as telefonszámon lehet megrendelni.

Jégcsappal egyébként március 14-én vasárnap este 20 órától egy kétórás interjút hallhatnak az érdeklődők a no1radio.info online rádió weboldalán, amelyben természetesen a korong legjobb dalai is elhangzanak majd. Bővebb írásunkat a holnapi (március 10) Friss Újságban olvashatják.

Ifj. Deák Endre

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!