ERDON Helyi hírek

2010.03.18. 18:00

Közhasznú elfoglaltság a Víz Világnapja alkalmából

<p>Szatmár megye — Március 19–én, a Szatmár Megyei Büntetésvégrehajtási Intézet 11 fogvatartottja a Víz Világnapja alkalmából (március 22.) Szamos parti takarítási akcióban vesz részt.</p>

Március 19–én, a Szatmár Megyei Büntetésvégrehajtási Intézet 11 fogvatartottja a Szamos folyó partján takarítási akcióban vesz részt. A börtön intézménye a Szatmár Megyei Vízgazdálkodási Hivatallal, a Florisal köztisztasági céggel, és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatallal közösen szervezte a hulladékgyűjtést március 22., a Víz Világnapja alkalmából. A nyílt téri takarítás hozzásegíti a társadalomközpontú viselkedésformák gyakorlásához a rabokat, akik így hasznosnak érezhetik magukat, s az ilyen közhasznú elfoglaltságba való részvétel enyhíteni a társadalomban tapasztalható elutasítást a börtönviselt emberekkel szemben — tájékoztatott a Szatmár Megyei Büntetésvégrahajátsi Intézet sajtószóvivője, Dimulescu Raluca.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!