ERDON Helyi hírek

2010.03.05. 18:37

Ökumenikus világimanap

<p>Szatmár megye — A Szatmárnémeti Szamos–negyedi református templomban március 5–én az evangélikus–lutheránus, a római– és a görög katolikus, a baptista és a református felekezetek tagjai részvételével ökumenikus világimanap alkalmával találkoztak a lelkileg és szellemileg feltöltődni vágyó hívek.</p>

A Szatmárnémeti Szamos–negyedi református templomban március 5–én az evangélikus–lutheránus, a római– és a görög katolikus, a baptista és a református felekezetek tagjai részvételével világimanap alkalmával találkoztak a lelkileg és szellemileg feltöltődni vágyó hívek. Ebben az évben a kamerumi keresztények életével ismerkedhetett meg az érdeklődő. Az ünnepi istentiszteleten igét hírdetett Gödri Réka református lelkipásztor, aki az Ézsaiás könyvében olvasható igerészek alapján arra hívta fel hallgatósága figyelmét, hogy a lelki fogságból való szabadulás, csak az Isten felé odafordulással nyerhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!