ERDON Helyi hírek

2010.03.31. 09:05

Húsvét után folytatódnak a tavaszi munkálatok Királydarócon

<p>Szatmár megye - Királydaróc községben a hét közepéig tartanak a tavaszi nagytakarítási munkálatok, amelyeket húsvét után folytatnak majd a község egész területén – tájékoztatott a község polgármestere, Balogh Daniel.</p>

„Mint minden más településen, így nálunk is a szociális segélyezettek segítségével tisztítjuk meg községünket, melynek során megmetsszük a fákat, lemeszeljük azoknak törzsét, összegyűjtjük a szemetet és az árkokat is gondosan kitakarítjuk” - részletezte a polgármester, majd megelégedettséggel tette hozzá, hogy a napokban a Prefektusi Hivatal erre hivatott ellenőrző szakbizottságának a községben végzett terepszemléje során a testület elégedett volt a munkafolyamat előrehaladott állapotával. „Húsvét után azonnal folytatni fogjuk az árkok alapos kitakarítását minden községünkhöz tartozó faluban, hogy egy váratlanul ránk köszönő, hosszasabb esőzés se okozhasson gondot” - összegezte mondanivalóit Balogh Daniel polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!