ERDON Helyi hírek

2010.03.23. 12:59

Feketeerdőiek Bályokon

<p>Bihar megye - Bogya Miklós lelkipásztor vezetésével egy lelkes csoport látogatott Bályokra, az elmúlt vasárnapi istentiszteletre.</p>

A helybeliek már rég készültek a vendégek fogadására, ugyanis a vasárnapi hirdetések rendjén már sokszor elhangzott, hogy rövidesen vendégek érkeznek a bihari egyházmegyéhez tartozó, kies helyen fekvő település kis egyházközségéből. Feketeerdőn református templom épül, e nemes cél támogatása érdekében keresik fel a fogadó, támogató egyházközségeket. Lelkipásztoruk elmondása szerint minden hónapban meglátogatnak egy gyülekezetet, ahol ő igét hirdet, a kísérők pedig énekléssel szolgálnak a vendéglátóknak. Így történt most is, ez alkalommal a helybeli gyermekkórus is énekelt az ünnepségen. Az istentiszteletet szeretetvendégség követte, ahol a bályoki nőszövetség és a presbitérium fogadta a vendégeket. A vasárnapi –erre az alkalomra –gyűjtött perselypénzt felajánlottáka feketeerdői templom építésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!