ERDON Helyi hírek

2010.03.30. 12:58

Fegyveres újságírók Nagyváradon

<p>Nagyvárad – Lövöldöztek kedden az újságírók a bihari megyeszékhelyen. Sajtókupát rendezett sportlövészetben a Bihar megyei Csendőrség.</p>

A belügy Dinamo strandján lévő zárt lőtéren öt szerkesztőség – Adevărul, Bihoreanul, Crişana, Jurnal Bihorean és Bihari Napló – képviselői versenyeztek. Három csoportban mérettettek meg, férfi, női és vegyes csapat kategóriában. A gyakorlólövések után mindenkinek egy kör (3 lövés) állt rendelkezésére ahhoz, hogy minél pontosabban eltalálja a céltáblákat.

A végeredmény kihirdetése alkalmával az első ilyen versenyen való szerepléséért különdíjat kapott a Bihari Napló munkatársa, Tököli Magdolna. A férfiak versenyét Szeghalmi Örs nyerte, a BN képviseletében. A második helyen Ionuţ Gabor (Adevărul) végzett, harmadik lett Valentin Teuca (Jurnal Bihorean). A nők között Alexandra Borz (Jurnal Bihorean) nyert, második helyen Florina Şandor (Crişana) végzett, a harmadik Georgiana Anghel (Adevărul) lett. Csapatversenyben a Jurnal Bihorean végzett az élen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!