ERDON Helyi hírek

2010.03.04. 09:58

Bántalmazott járőrök

<p>Szatmár megye - Március 3-án a szatmárnémetihez tartozó Nagyréten kialakult konfliktushelyzet megoldásához kérték a hatóság segítségét. A helyszínre érkezett egy rendőrből és egy csendőrből álló járőrcsoport, akiket a bejelentő, G. Attila várt.</p>

A férfi azt állította, hogy egy kereskedelmi cég adminisztrátora bántalmazta őt és lefoglalta a fogatát. Az ügy tisztázásának érdekében felvették a kapcsolatot S. Vasilevel, a cég adminisztrátorával, aki ismét nekitámadt G. Attilának. A rend őrei közbeléptek, ám S. Vasile dühében a járőröket is bántalmazta és szidta, ekkor döntöttek úgy, hogy megbilincselik a feldühödött cégvezetőt. A kereskedelmi vállalat négy alkalmazottja főnökük segítségére siettek, és nekitámadtak a járőröknek, akiket két újabb helyszínre érkezett járőrcsoport védett meg. A szatmárnémetibíróság mellett működő ügyészség ügyészei nyomoznak tovább az ügyben hatósági közeg ellen elkövetett bántalmazás miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!