ERDON Helyi hírek

2010.03.11. 10:32

Bemutatkozási lehetőséget kaptak

<p>Szatmár megye - A <strong>Német-Román Gazdasági Egyesület</strong> legutóbbi soros ülésén bemutatkozott a Consult Scolari Egyesület, a Cuppers Consulting, Cylex és a Kolozsvári Műszaki Egyetem.</p>

A gyűlésen jelen lévő hölgyek virágot kaptak a nemzetközi nőnap alkalmából, ugyanakkor az Expo 2010 - Szatmárnémetiben gyártották kiállításon jelen lévő cégek képviselőinek oklevelet adtak át. Stefan Lerm, a Consult Scolari Egyesület képviseletében az egész életen át tartó tanulás fontosságáról számolt be, ugyanakkor azt is elmondta, hogy az egyesület a 2009-2010-es időszakban hat európai uniós támogatási projektet dolgozott ki, több mint hárommillió eurós összértékben. A kolozsvári székhellyel rendelkező Cuppers Consulting tanácsadói céget Volker Clipers képviselte, aki elmondta, hogy ők a vállalatok kiadási és beszerzési költségeinek optimizálásában nyújtanak segítséget. A Cylex egy nagyváradi székhellyel rendelkező cég, mely webportfóliók készítését vállalja. A cégkatalógus a firmania.ro honlapon érhető el, melybe ingyenesen regisztrálhat bármelyik vállalat. A gyűlés során lehetőség nyílt a Kolozsvári Műszaki Egyetem bemutatására, azzal a reménnyel, hogy az egyetem végzősei közül kerül ki a jövő mérnök-generációja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!