ERDON Helyi hírek

2010.03.10. 09:38

Befoltozzák Szatmárnémeti utcáit

<p>Szatmár megye - Az <strong>Országos Meteorológiai Szolgálat</strong> előrejelzése szerint ezen a héten nem várható olyan alacsony hőmérséklet, amely lehetetlenné tenné az aszfaltozást.</p>

Március 13-ig a város több pontján is kátyúzási és aszfaltozási munkákat végeznek. A Bujorului és az Aviatorilor utcák környékén a gázvezetékek és bekötő csövek cseréje közben keletkezett gödröket és árkokat fogják helyrehozni. Ez érinti a G. Georgescu, a C. Brâncuşi, az Ana Ipătescu és Dreptăţii utcákat, valamint a Ion Creangă, A. Odobescu, Drăganilor, I. Brediceanu, Toamnei, Dara, Petre Ispirescu és Panait Cerna utcákat. Ugyanebben az időszakban folytatódik Szatmárnémetiben a járhatatlanná vált utcák kátyúzása, amelyet az Alfarom cég végez. Két csapatban fogják a szükséges munkálatokat végezni a liciten nyertesnek bizonyult cég alkalmazottai. Az egyik a Ion Ghica, Egalităţii, Grigore Ureche, Teilor, Griviţei, Crişan, Chendi, Argeşului, Ion Gallu, míg a másik Gavril Lazăr de Purcăret, Victor Popescu, Alexiu Berinde, Marsilia, Rândunelelor, Iuliu Hossu, Ion Slavici, George Coşbuc, valamint a Batizi út Nagybánya felőli szakaszán dolgoznak majd a fenti időszakban. Mindkét munkálatsor okozhat esetlegesen fennakadást a közlekedésben, de a kátyúzás szükséges ahhoz, hogy ismét járhatóak legyenek a megyeszékhely közútjai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!