ERDON Helyi hírek

2010.03.22. 07:29

Balesetmegelőzési kampány

<p>Szatmár megye - Balestemegelőzési kampányt szerveznek a motorosok. Tavaly minden megyében külön-külön szervezték meg az eseményeket, most több megye klubjai fognak össze.</p>

A figyelemfelkeltő, regionális motoros felvonulás, ami vallástól, nemzetiségtől független összefogás, április 23-25. között kerül megszervezésre. A szervező motorosklubok (Eagle Bikers, Viking Moto Club - Szatmárnémeti, Dust Riders - Tasnád, Hawks - Bihar megye, Mases Mot Club - Zilah, Rock n Road Baráti Társaság - Nagybánya, Keleti Motoros Egyesület - Magyarország) Szatmárnémetiben, Tasnádon, Zilahon és Nagyváradon látványos bemutatókat tartanak, melyek a balesetmegelőzés fontosságára hívják majd fel a figyelmet. A szervezők 200-1000 motoros résztvevőre számítanak, az időjárás függvényében, akik önköltségen vesznek részt a háromnapos túrán, melynek zárómomentumát Szatmárnémetiben, a Károlyi úton található hipermarket parkolójában szervezik meg, ahol az egész túrán részt vevő motorosokat oklevéllel jutalmazzák. A motorosokat rendőrök, autómentők, mentők kísérik végig. A szervezők előre is elnézést kérnek mindenkitől, akinek fennakadást okoznak, hiszen a mintegy két kilométeres konvojt nem lehet majd megelőzni. Jelentkezni még lehet a szervezőknél, akik elmondták, minden engedélyük megvan a motoros felvonulásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!