ERDON Helyi hírek

2010.03.16. 17:17

Agyonlőtte magát Váradon

<p>Nagyvárad – Öngyilkos lett kedden egy üzletember Nagyváradon. A rendőrség első információi szerint a vállalkozó azt követően lőtte agyon magát, hogy 12 óra körül hazatért a városból.</p>

A holttestet édesapja találta meg, aki azonnal hívta a 112-őt. Ioan Ilisie, a Velenţa nevű élelmiszerüzlet tulajdonosa volt, a nyomozók a szíve tájékán találták meg a lövedék behatolási helyét. Elmondásuk szerint a férfi törvényesen tartotta a fegyvert, és nem hagyott semmiféle búcsúüzenetet, amelyből kikövetkeztethető lenne az indítéka. Az eddigi ellenőrzések szerint az üzleten kívül más vállalkozásai is voltak, de úgy tűnik, ezek egyike sem küzdött különösebb gonddal, sőt a férfi arról is ismert volt, hogy a megye egyes politikusainak nyújtott pénzügyi támogatást. Dorel Moţiu, a váradi ügyészség szóvivője kedden délután azt nyilatkozta, egészen biztos, hogy öngyilkosság történt, de ennél többet a nyomozás jelenlegi állása szerint a hatóságok sem tudnak még.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!