ERDON Helyi hírek

2010.02.01. 07:55

Személyes találkozás a Duna Televízió műsorvezetőivel Gyergyóremetén

<p>A Duna Televízió közönségtalálkozóra hívta nézőit január 31-én Gyergyóremetére.</p>

A polgármesteri hivatal zsúfolásig megtelt érdeklődőkkel, akik feltehették kérdéseiket Cselényi László elnöknek, beszélgethettek a népszerű műsorvezetőkkel: Katona Erikával – aki stratégiai igazgatóként is válaszolt a felvetésekre -, Banner Gézával, dr. Klement Zoltánnal, valamint Nyuli Tamás elnöki kabinetfőnökkel. Az eseményt a Laczkó Albert Elemér, Gyergyóremete polgármestere nyitotta meg. Kifejtette, hogy közösségüknek mennyire fontos a Nemzet Televíziója.

“Számunkra nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetünk, és ekkora szeretettel fogadnak bennünket az erdélyi közönségtalálkozókon. A Duna Televízió legfontosabb missziója a nemzeti együvé tartozás erősítése, a fogadtatásból pedig úgy érezzük, hogy a nézőink rendkívül értékelik ezt - fogalmazott Cselényi László. A Duna Televíziót - mint az első magyar műholdas adást sugárzó csatornát - kezdetektől fogva lelkesedéssel, szeretettel fogadták a nézők. Tizenhét év alatt több száz meghívás érkezett kisebb-nagyobb közösségektől. A Duna Televízió vezetői, szerkesztői mindig igyekeznek eleget tenni a meghívásoknak, a lehető legközvetlenebb kapcsolatot tartani a televízió nézőivel. A kötetlen beszélgetések során számtalan olyan hasznos információ is elhangzik, amelyek egyéb felmérésekben, kutatásokban nem jelennek meg. Az így szerzett tapasztalatokat rendszeresen hasznosítjuk a műsorszerkezet alakítása során.

A Duna Televízió munkatársai 2010. január 28-án érkeztek a gyergyói-medencébe, azzal a céllal, hogy az erdélyi közönséggel találkozhassanak. Két nappal korábban, január 29-én Gyergyószentmiklóson tartottak közönségtalálkozót, szintén nagy sikerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!