ERDON Helyi hírek

2010.02.20. 12:12

Erőszakmentes iskoláért

<p>Szatmár megye - Az <strong>Erőszakmentes</strong> iskolákért elnevezést viselő egész hetes kampány tegnap az "<strong>Egy nap velünk</strong>" rendezvénnyel ért véget, melyet a <strong>Traian Vuia Műszaki Kollégium</strong>ban szerveztek meg, és tizenkét iskola diákjai vettek részt rajta.</p>

A rendőrség képviselői kérdőívet töltettek ki a diákokkal a Fiatalok és az erőszak témakörben, és arra is választ vártak, hogy a diákok mit tennének, hogy eltűntessék az erőszakot az iskolákból. Ezt követően a Drogellenes Központ munkatársainak irányításával szórakoztató vetélkedőkön és sportrendezvényeken vehettek részt, melyet a diákok díjazása követett. A bekötött szemmel történő süteményevés, a homlokok közé szorított naranccsal való táncolás igencsak érdekes és szórakoztató programnak bizonyult, de a kötélhúzás és a kosárra dobás is kellemes perceket szerezett a jelenlévőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!