ERDON Helyi hírek

2010.02.03. 16:48

Akcióban a mentősök

<p>Bihar megye – Február 2-án és 3-án összesen 132 esetben szálltak ki helyszínre a <strong>Bihar megye</strong>i <strong>mentő</strong>sök. Ezen esetek közül 69 váradi volt.</p>

A legtöbbször légúti megbetegedésekkel összefüggő ügyek miatt riasztották a mentőket, de sok volt a szív- és érrendszeri betegségben szenvedő is – mint általában. Ugyanakkor 8 szüléshez is mentőt hívtak Bihar megyében a jelzett két napon.

A mentők 4 balesethez is kiszálltak. Másodikán a szalontai egységük egy Madarász és Inánd között történt balesethez ment ki, ahol négy sérültet láttak el, többségük agyrázkódást szenvedett. Ugyanaznap két elütött gyalogost is elláttak, az egyiket Alsólugason, a másikat Köröstarjánban. Februrár 3-án a váradi Kolozsvári úton riasztották őket egy házaspárhoz, akik balesetet szenvedtek, de végül nem kerültek kórházba. Ugyanaznap Margittán a 33 éves S. A.-hoz riasztották a mentőket, aki felakasztotta magát saját tömbházlakásában. Életét nem tudták megmenteni, mivel az öngyilkosságot órákkal előtte, valószínűleg még éjjel követte el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!