ERDON Helyi hírek

2010.01.31. 18:26

Fergeteges hangulatú stand up műsor

<p>Szatmárnémeti - Január 30-án a szatmárnémeti stand upos srácok ismét közönség elé léptek a Friend s kávézóban, hogy feledhetetlen perceket szerezzenek a megjelenteknek.</p>

Délczeg Csongor a maga sajátos stílusában számolt be a Valentin napról, néhány jótanácsot adva a pároknak ezen nap „megünneplésére . De azt is megtudhattuk, milyen alternatív megoldások lehetnek a párkapcsolatban, a fejfájás leküzdésére. Sugár az udvarlási szokásaiba engedett betekintést, természetesen ezúttal sem maradhatott el az önirónia. Aztán az ezotériáról, parapszichológiáról és a jósasszonyokról hallhattunk eszmefuttatást, természetesen a választások körül kialakult fekete mágia hatásainak a kiélezésével. Jolti is folytatta a jósnők és a horoszkópok valóságérzsének a méltatását, de az analóg GPRS-készülékek használati utasítását is elmondta. Az est sikerességéhez hozzájárult Csabcsi, aki a helyszínen elhangzott felhívásra mondott el néhány humoros történetet, többek között, hogy egyik ismerőse annyira kancsi, hogy a hét közepén mindkét vasárnapot látja. A szombat esti stand up műsort interaktív viccmondás váltotta fel, így igazán búfelejtő estté vált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!