ERDON Helyi hírek

2010.01.29. 08:25

Egyetemes imahét a Szatmár megyei Piskolton

<p>Szatmár megye - A <strong>Piskolt</strong>i Református Egyházközségben január 31 – február 7. között tartják meg az <strong>egyetemes imahet</strong>et – tájékoztatta lapunkat <strong>Csáki Gedeon</strong><strong>református</strong> lelkipásztor.</p>

Az imaheti istentiszteletek este18 órától kezdődnek, amelyeken minden este szolgál majd a helyi gyülekezet kórusa, gyermekei és ifjai. Január 31-én, vasárnap Papp Dénes Zsolt tasnádszarvadi lelkipásztor, február 1-én, hétfőn Paniti-Teleky Zoltán domahidai lelkész, 2-án, kedden Zsákai Norbert, Nagykároly-Kertváros segédlelkésze fog szolgálni. Február 3-án, szerdán Győrbíró Sándor, kiskolcsi, 4-én, csütörtökön Gáll Sándor érszakácsi, 5-én, pénteken pedig Tolnai Ferenc szilágypéri lelkészek lesznek a piskolti gyülekezet vendégei. Február 6-án, szombaton este és vasárnap délelőtt a Piskolti Református Egyházközség testvérgyülekezetének, a Budapest-Külsőjózsefvárosi Református Egyházközségnek lelkipásztora, Kovács Dávid Emil szolgál majd az istentiszteleteken. A budapesti lelkészt egyházközségének kórusa, valamint több gyülekezeti tagja is elkíséri Piskoltra, akik a reszegei leányegyházistentiszteletén is részt vesznek majd vasárnap. A piskolti egyetemesimahét vasárnap este id. Koszta Endre, nyugalmazott református lelkipásztor igehirdető szolgálatával zárul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!