ERDON Helyi hírek

2009.01.12. 13:16

„A diszkó nem üzemel!”

<p>Bihar megye – Pár napja a Polgármesteri Hivatal pecsétjével ellátott szalagokkal zárták le az érmihályfalvi strandon lévő szórakozóhelyet. Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlannak eddig is „kalandos” volt a sorsa. <a href="http://video.erdon.ro/video/36128/bezartak-a-diszkot" target="_blank"><img class="ERDON_RTEimg" width="10" height="10" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" style="" border="0" /></a></p>

Annak idején beszámoltunk arról, hogy már az előző bérlő is nem mindennapi körülmények között hagyta el a helyiségeket évekkel ezelőtt. Az utóbbi esztendőkben is többször volt téma  a strand és a hozzá tartozó szórakozóhely (amit mindenki csak mint „Gödör” ismer, vagy emleget) működtetése a Helyi Tanács ülésein, ezekre most nem térünk ki. Csupán ismertetjük a tényt, miszerint a képviselőtestület még novemberi  ülésén határozott úgy, hogy a jelenlegi bérlő december 31-én lejárt szerződését nem hosszabbítja meg, mert álláspontjuk szerint az nem tartotta be a dokumentumban foglaltakat. (A címben idézett mondat az ajtón lévő feliraton szerepel.)

Még egyeztetnek

Erre emlékeztetett dr. Bokor Apor alpolgármester, amikor a fejleményekről kérdeztük. Hozzátette, a helyhatóság – figyelembe véve, hogy a helyi fiatalságnak szüksége van a szórakozó helyre – mindenképpen megoldást talál a további működtetésre. Január 14-én, szerdán délután 15 órakor ül össze legközelebb a Helyi Tanács szakbizottsága, a szórakozóhelyen leltárt végzett bizottság és a város elöljárói, hogy megbeszéljék, hogyan tovább. Az összejövetelre írásban kapott meghívót a vállalkozó is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!