ERDON Helyi hírek

2008.12.22. 07:35

Lélekben gazdagabban

<p>Nagyvárad - Karácsony küszöbén minden iskola megpróbál valahogyan az ünnepi műsorok segítségével ráhangolódni a szeretet ünnepére. Ezt tették az Alexandru Roman Általános Iskola diákjai is, akik 2008. december 18-án tartották meg karácsonyi műsorukat az iskola tornatermében.</p>

Az iskola diákjai – kicsinyek és nagyok – minden megtettek annak érdekében, hogy az összegyűlt közönség örömét lelje a produkciójukban, és lélekben gazdagon, karácsonyias hangulatban térjenek haza. Volt szavalás, éneklés, tánc, újévi köszöntés román, magyar és angol nyelven is.

A hangulatot csak fokozta az, hogy a gyermekek nagy része Mikulás-jelmezben jelent meg, és úgy adta elő ünnepi műsorát. A magyar tagozat diákjai Vincze Melinda tanárnő segítségével három énekszámot adtak elő gitárkísérettel: közismert karácsonyi versek megzenésített változatát. A szolgálatkész Mikulás minden gyermek produkcióját megjutalmazta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!