ERDON Helyi hírek

2008.12.26. 16:29

Költségvetésből fedezik

<p>Szatmár megye — Karácsony ünnepe tiszteletére Radu Bud, Szatmár megye prefektusa a szatmárnémeti Idősek Otthonába látogatott, ahol megtekintette az intézményben élő gondozottak és az ott dolgozók által bemutatott ünnepi műsort.</p>

Karácsony ünnepe tiszteletére Radu Bud, Szatmár megye prefektusa a szatmárnémeti Idősek Otthonába látogatott, ahol megtekintette az intézményben élő gondozottak és az ott dolgozók által bemutatott ünnepi műsort. Ezt követően a Kormány képviselője alapélelmiszereket, édességet és gyümölcsöt tartalmazó ajándékcsomagokat osztott ki az intézményben élő gondozottaknak. Szatmár megyében a Megváltó születése alkalmából a kiosztott ajándékokat állami költségvetésből fedezik, értéke 86900 lej, és 1738 személynek okoztak örömet megyeszerte a szervezők, akik 26 kiskorúakat ellátó intézménybe, és 4 felnőtt személyek ellátására szakosodott otthonokat kerestek fel — tájékoztatott Sorin Martin Veres, a Prefektúra sajtószóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!