ERDON Helyi hírek

2008.12.10. 16:30

Cipősdoboznyi szeretet

<p>December 15–én, hétfőn 18 órai kezdettel a Szatmárnémeti Magyar Baptista Gyülekezet Eroilor Revolutiei tér 9. szám alatt talalható imatermében <B><I>Vujity Tvrtko, a TV2 riportere és Szenczy Sándor, baptista tiszteletes</I></B> közös előadásán vehetnek részt az érdeklődők</p>

December 15–én, hétfőn 18 órai kezdettel a Szatmárnémeti Magyar Baptista Gyülekezet Eroilor Revolutiei tér 9. szám alatt talalható imatermében Vujity Tvrtko, a TV2 riportere és Szenczy Sándor, baptista tiszteletes közös előadásán vehetnek részt az érdeklődők. A Pokoli történetek – mennyei történetek elnevezést viselő előadás a Baptista Szeretetszolgálat Tízezer gyermek karácsonya országos cipősdoboz karitatív akciójának része. Aki támogatni kívánja a jótékonysági kampányt, az megteheti a helyszínen tartott gyűjtés során.

Az előadókról

Vujity Tvrtko Pécsen született 1972. szeptember 24-én. Újságíró–riporter, jelenleg a TV2 (napló) munkatársa. Szakmai elismerései: Hemingway–díj, , tv2 nívódíj, a Magyar Köztársaság Honvédelmi érdemkereszt első tagozata, Szegő Tamás–díj, Magyar Vöröskereszt média nagydíja. Vujity Tvrtko riportjaiban, köteteiben az emberi drámák, tragédiák nyomába ered, de vidám vagy meghökkentő történettel is megörvendeztette nézőit és olvasóit. Szenczy Sándor tiszteletes a Baptista Szeretet Szolgálat elnöke, saját vallomása szerint Istentől kapott elhívást arra, hogy Jézus Krisztusról szóló jóhírt közvetítse az emberek felé, és ugyanakkor anyagilag is segítsen a rászorulókon. Így nagyon sok katasztrófa sújtotta helyen megfordult már, legyen szó a háború és földrengés sujtotta területről vagy nem demokratikus berendezkedésű országokról — tudtuk meg Vékás Zoltán baptista lelkipásztortól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!