ERDON Helyi hírek

2008.11.05. 13:31

Árokba borúlt a pedagógusokat szállító kisbusz

<p>Marosvásárhely – Hat személy, mely közül öt marosvásárhelyi pedagógus sérült meg egy keddről szerdára virradó éjszaka történő balesetben a brassó megyei Szászbuda településen.</p>

A tanárok egy belgiumi utazásból tértek haza, a Henri Coanda Nemzetközi Repülőtéren landoltak, majd Marosvásárhely felé tartottak. Az őket szállító kisbusz sofőrje Szászbuda település környékén figyelmetlen előzésbe kezdett, amikor a szembe jövő Renault típusú személygépjármű miatt  lesodródott az útról és árokba borúlt. A brassói rendőrfelügyelőség sajtóreferense, Liviu Naghi a Mediafaxnak elmondta, hogy a baleset éjfél körül következett be, amikor a 60 éves Pavel F. Brassó és Segesvár közötti szakaszon egy figyelmetlen előzés miatt lesodródott az úttestről és egy hídfőnek ütközött. A baleset következtében mind a hat személy súlyos sérüléseket szenvedett, állapotuk stabil. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!