ERDON Helyi hírek

2008.11.06. 13:06

Megvan a laptop gazdája

<p>A Tervezd meg a plakátomat verseny díjkiosztójára került sor november 6-án délelőtt 11 órakor Korodi Attila képviselőjelölt Petőfi utcai kampányirodája előtt. A versenyt október 13-án hirdette meg a képviselő, a plakátokat október 29-ig lehetett beküldeni.</p>

122 plakátterv érkezett be. A tervekre lehetett szavazni a www.korodiattila.ro honlapon, de a végső döntést egy három tagú zsűri hozta meg. Könczey Elemér designer, Márton Árpád festőművész és Novák Ede sportoló döntése értelmében a csíkszeredai Burus Botond lett a laptop gazdája. A Nagyváradon tanuló Botond sajnos nem tudott részt venni a díjkiosztón, helyette az öccse vette át a díjat Korodi Attilától. A verseny második helyezettje Bányai Sándor, a harmadik legjobb plakátot pedig Forró Hunor tervezte. Különdíjban részesültek Már Zsolt, Hallók Dénes, Kovács Katalin és Molnár István. Korodi Attila elmondta, ő jelöltként nem szólhatott bele a döntésbe, de egyébként is nehezen tudott volna döntenti. Meglátása szerint nagyon sok tehetséges fiatal küldött be terveket, és ennek nagyon örül. A plakátok a http://www.korodiattila.ro/pages/plakat.php link alatt tekinthetőek meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!