ERDON Helyi hírek

2008.11.12. 13:04

Életét vesztette az MPP Maros megyei elnöke

<p>November 11-én egy budapesti konferenciára igyekezve egy frontális ütközéses autóbalesetben, Bánffyhunyad közelében életét vesztette dr. Ráduly Levente pszichiáter, a Magyar Polgári Párt Maros megyei szervezetének elnöke és neje Ildikó.</p>

A politikus felesége ült a volánnál, amikor a Bánffyhunyadról Nagyváradra vezető úton szabálytalanul megelőzött egy lengyel rendszámú haszongépjárművet, s a manőver közben súrolta az előzött járművet. A Ráduly Ildikó által vezetett Seat ennek következtében az ellentétes menetirányból érkező Iveco teherautónak csapódott, a gépkocsi vezetője, illetve férje, Ráduly Levente a helyszínen életüket vesztették. Velük utazott a Szatmár megyei Udvari községbeli 27 éves Gyulai Éva, aki az ütközésben megsérült.

A tragikus elhalálozás kapcsán kegyeleti nyilatkozatot közvetített a sajtónak dr. Kincses Előd ügyvéd, melyben kinyilvánítja, megrendüléssel értesült, hogy közeli barátja, dr. Ráduly Levente pszichiáter és neje Ildikó a Kolozs megyei Bánffyhunyad közelében frontális autóbalesetben életüket vesztették. Kincses Előd közeli barátját veszítette el Ráduly Levente személyében és együttérzését fejezi ki a hozzátartozóknak és barátoknak. A gyászra való tekintettel a szenátorjelölt felfüggeszti kampányát a kegyeleti szertartás napjáig, amelyről a család később gondoskodik. Véleménye szerint Ráduly Levente személyében egy olyan ember távozott el, aki marosvásárhelyi orvosként és a Magyar Polgári Párt Maros megyei elnökeként egyaránt szívvel-lélekkel dolgozott közösségünk sorsának jobbá tételén. Dr. Ráduly Levente 34, felesége Ildikó 32 éves volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!