ERDON Helyi hírek

2008.10.25. 12:32

Négyen haltak meg Madarásznál

<p>Bihar megye - Ismét vétlen emberek, köztük egy gyermek életét oltotta ki egy felelőtlen sofőr egy péntek esti balesetben. Egy másik gyermek s egy férfi súlyos állapotban van.</p>

Tragikus kimenetelü baleset történt pénteken este háromnegyed nyolc tájban a 79-es országúton, madarász külterületén. Egy hunyad megyében forgalomba írt nyergesvontatót vezető fiatal sofőr, a 20 éves I. A. Nagyvárad irányából Szalonta felé tartva szabálytalan előzésbe kezdett, egy traktort akart megelőzni, s az elentétes menetirányu forgalmi sávba térve frontálisan összeütközött egy temesvári rendszámu Audi személygépkocsival.

Annak vezetője, a 43 éves D. B. s a férfi 43 éves felesége szörnyethalt a balesetben, akárcsak a velük utazó hozzátartozójuk, egy 33 éves nő s annak 7 éves gyermeke. A férj illetve apa, meg az elhunyt szülők 12 éves gyermeke életveszélyes sérüléseket szenvedett, kórházba vitték őket. A baleseti szakértők folytatják a szörnyü tragédia körülményeinek kivizsgálását. A mentés és a helyszínelés miatt több órán át nem lehetett közlekedni az érintett útszakaszon. Szombaton reggel Illyénél történt közlekedésibaleset, annak részleteire visszatérünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!