ERDON Helyi hírek

2008.10.27. 11:08

Letartóztatták a fiatal sofőrt, aki miatt meghalt négy ember

<p>Bihar megye - Közúti baleset során gondatlanságból okozott négyrendbeli emberölés jogcímén indítottak büntetőeljárást a 20 éves Hunyad megyei piski (Simeria) I. I. A. ellen, pénteken őrizetbe vették, majd a 24 órás őrizetet követően a szalontai bíróság 10 napra le is tartóztatta őt.</p>

A fiatalember mint arról már beszámoltunk, pénteken kora este egy nyergesvontatóval szabálytalan előzés közben frontálisan ütközött az ellentétes menetirányu forgalmi sávban szabályosan közlekedő temesvári Audival a 79-es országúton, Madarász külterületén.

A karambolban négyen a helyszínen életüket vesztették, a személyautót vezető 43 éves B. D. O., annak felesége, B. D. V., velük utazó rokonuk, egy 33 éves nő, G. D., s annak 7 éves kisfia. Az elhunyt házaspár 12 éves fia s az életét vesztett nő férje, a 7 éves kisfiú édesapja, a 35 éves G. C. C súlyosan megsérült a balesetben, kórházban ápolják őket.

 

Kapcsolódó cikk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!