ERDON Helyi hírek

2008.10.13. 13:17

Informatikai megoldások üzletembereknek

<p>Bihar megye - Ioan Lucian a Bihar Megyei Vállakozók Szövetségének elnöke és Adina Rada a CG &amp; GC IT Rt. nagyváradi kirendeltségének igazgatója hétfőn sajtótájékoztatót tartott a Sas-palota alatti Caffe Parisban.</p>

A sajtótájékoztató fő témája a CG& GC Rt, a Panasonic cég valamint a Bihar megyei Vállalkozók szövetsége által október 15-én, szerdán a félixfürdői International hotelben 13.30 órától, Megoldások a vállakozói szférának az informáci korszakában, címmel megrendezendő konferencia volt. A konferenciára több, mint 150 nagyváradi cég képviselőjét hívták meg, azokat is, melyek nem tagjai a Vállalkozók Szövetségének, mondta a tegnapi sajtótájékoztatón Ioan Lucian elnök.

A mai időkben egy cég nem nélkülözheti a modern információs technikát. A konferencián bemutatják a legmodernebb Panasonic készülékeket, melyeket ki is lehet próbálni. Elsősorban nem irodakészülékekről, hanem igen strapabíró, ütésálló, vízálló proffeszionális készülékekről van szó, laptopokról, és úgynevezett tougbookokról, hordozható PC-kről, óriás, 3 méter átlójú plasma képernyőkről, videókivetítőkről, nagy gyorsaságú szkennerekről  és más hasonló professzionális készülékekről.

Ioan Lucian örömét fejezte ki a sajtótájékoztatón, hogy egy ilyen híres információstechnológiai cég, mint a Panasonic érdeklődik régiónk iránt, s egyben bejelentette, hogy ez évben is megtartják november 7-én a vállalkozók bálját  a Félix-fürdőn. Eredetileg az újonan épített Vállalkozói Központban akarták megtartani, de az még nem lesz teljesen kész addigra, úgyhogy a  bálra valószínűleg a Continetal hotelben kerül sor.

Albert Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!