ERDON Helyi hírek

2008.10.08. 12:09

Halálos kimenetelű közlekedési baleset Nagyváradon

<p>Nagyvárad - Tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt kedden este fél tizenegy tájban a nagyváradi körgyűrűn, az Ogorului utcában: egy személy meghalt, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett, amikor két személygépkocsi frontálisan összeütközött.</p>

A helyszínelő közlekedésrendészek szerint a brassói 37 éves M. T. C. egy Skodával előzni kezdett egy teherautót, miközben az ellentétes menetirányú forgalmi sávban vészesen közeledett egy szabályosan közlekedő Dacia Logan, amit a 25 éves váradi B. S. D. kormányzott. A két jármű frontálisan egymásnak csapódott. A helyszínre riasztott gyorsmentők és mentők (SMURD) három sérültet találtak a helyszínen, egyiküket, a brassói férfit újra is kellett éleszteniük, de sajnos újra leállt a szíve és a légzése, a helyszínen életét vesztette. Két súlyos sérültet vittek kórházba, a Dacia sofőrjét, s a vele utazó 24 éves B. I.-t.. A baleset körülményeit még vizsgálják szakértők bevonásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!