ERDON Helyi hírek

2008.10.29. 12:07

Előkészületek a világításra

<p>Nagyvárad - Úgy a közlekedésrendészet, mint a Helyi Közlekedési Vállalat (OTL) illetékesei megpróbálnak felkészülni a hétvégi temetői rohamra. Ennek megfelelően november 1-én a megszokottnál több busz fog közlekedni a 14-es vonalon, illetve az is előfordulhat, hogy lezárják a sírkert felé vezető utat a gépjárműközlekedés elől.</p>

Az előző évekhez hasonlóan ugyanakkor különjáratokat  indítanak a Rulikowski temető- Szent László tér útvonalon, köztes megállóhelyek nélkül. A szombati kocsiforgalom nagyságától függően az sem kizárt, hogy a rendőrök lezárják  majd a Pece híd és a temető közötti útszakaszt, sőt akár már a Rulikowski út és a Kert (Avram Iancu) utca kereszteződésénél megtehetik ezt.

A járművel érkezőket egyben arra kérik, hogy a torlódások elkerülése végett, amennyiben megtehetik a Pece partján, az ócskapiac közelében parkoljanak. A közlekedésrendészet egyébként beleegyezését adta, hogy a Toamnei utca felé nyiló temetőajtót is megnyissák, így a világítók akár az Ogorului utca irányából is "megtámadhatják" a létesítményt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!