ERDON Helyi hírek

2008.07.24. 13:28

NES terápia - segítség az öngyógyításhoz

<p>Egy különös diagnosztizáló rendszert és egy új gyógymódot ismerhettek meg mindazok, akik résztvettek szerda délután a Partiumi Keresztény Egyetem földszinti termében tartott bemutatón.</p>

Gergely Gizellától, a Nutri Energetics Sistem (NES) tanácsadójától megtudhattuk: magának a betegségnek a gyógyításánál sokkal fontosabb az okok felderítése és megszűntetése. Az egészségügyi problémákat többnyire a helytelen gondolkodás okozza, s az elváltozások először az emberi testmezőben jelnnek meg, a szervekben legtöbbször csak évek múltán. Az öngyógyítás képessége bennünk van, de idővel elfelejthetjük - s az angliai Bioenergetikai Kutató Intézet által kidolgozott módszer pont úgy segít, hogy felébreszti a szervezet öngyógyító mechanizmusait az információ közvetítése által.

 A láthatatlan okok

Megtudhattuk: a számítógépre kapcsolt, különleges érzékelő 145 mérést végez el úgy, hogy a páciens ráteszi a kezét. „Látja” többek között a testben lévő vegyi elemeket és vegyületeket, a sejtrendszer állapotát, az energiaszintet. Megmutatja, hogy milyen az információáramlás a sejtek felé, a különböző táplálékokkal kapcsolatos érzékenyéget, vagyis olyan információkat nyújt, melyekből nemcsak a meglévő gondokra lehet következtetni, hanem arra is, hogy milyen betegségek kockázata áll fenn.

Fokról fokra

A diagnosztizáláson túl a NES terápiát is biztosít: a betegnek a hatvankét féle szer egyikét kell használnia a megadott mennyiségben. Ezekről a cseppekről megtudtuk: ásványok kolloidjait és növényi kivonatot tartalmaznak. A megfelelő cseppek hozzásegítik a szervezetet ahhoz, hogy beindítsa az öngyógyítás folyamatát. Az alap a szervezet polaritásának a helyreállítása és a megfelelő energiaszint biztosítása, mely előfordul, hogy már önmagában elég. Viszont ha az egészségügyi probléma eredete régebbi keletű, illetve a beteg állapota súlyosabb, a kezelések fokról fokra vezetnek el a gyógyuláshoz - ebben az esetben több mérésre és kezelésre lehet szükség.

Később a mintegy harminc érdeklődő közül többen kérdéseket tettek fel, s egy önkéntes jelentkezőn a tanácsadó be is mutatta, hogyan zajlik a kórismézés.

A vizsgálat ára 100 lej, a cseppekből pedig egy öt-hat hétre elegendő mennyiség 60 lejbe kerül. Előjegyzéseket a 0721-760230 telefonszámon fogadnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!