ERDON Helyi hírek

2008.04.03. 14:53

Új formában rendezik meg a Remánysugár jótékonysági estet

<p>Szatmár megye - Április 22–én, kedden, 18 órai 30 perces kezdettel kerül megrendeézsre a már hagyományossá vált Remánysugár jótékonysági est — jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Koczinger Tibor a Hans Lindner Alapítvány ügyvezető igazgatója.</p>

Ezúttal a koncertnek a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóna ad majd otthont, ahol Marco Falaschi (saxofon) és Marco Podesta (zongora) előadásában Gerswin és A. Coopland műveket hallhatnak majd az érdeklődők. Az idei évben befolyt összeget szintén a rákos gyermekek javára fordítják majd, egy nyári tábort szerveznek beteg gyermekek és azok szülei számára. Emellett arról is szó esett, hogy nemrégiben egy klub alakult a szülők számára, ahol tanácsokat kapnak többek között Cristina Tulba pszihológustól is. Mivel a helyek korlátozottak, ezért a jótékonysági estre meghívókat lehet igényelni az alapítvány székhelyén Ceahlăului 38–as szám alatt, illetve a 715136–os telefonszámon — ugyanitt, valamint a helyszínen is felajálhatják adományaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!