ERDON Helyi hírek

2008.04.08. 08:19

400 000 lejt rabolt két stoppos Szatmár megyében

<p>Szatmár megye - Az egyik Szatmár megyei üzletlánc szállítóautóját kirabolta az a két stoppos, akiket a haszongépjármű sofőrje vett fel Vetés településen. A sofőr 400 000 lejt szállított volna az egyik telephelyről az egyik szatmárnémeti bankba.</p>

Livi Taut, a Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség  vezetőjének nyilatkozata szerint a férfi egy Mercedes Sprinter típusú haszongépjárművet vezetett. Vetésben, ahol a cég egyik telephelye van, felvett két stoppoló férfit, akik elvették a sofőrnél található  400 000 lejt, majd eltűntek egy másik gépjárművel.

A sofőr vallomásában az áll, hogy pár száz méterrel azután, hogy felvette a két férfit, azok arra kérték, hogy az egyik hipermarket parkolójában álljon meg. Miután megtette, megverték, majd elvették a régi lejben négy milliárdnak megfelelő összeget.  

Liviu Taut elmondta, hogy tudomásuk szerint a férfi három éve dolgozik a cégnél, és semmiféle gondja nem volt ez alatt az évek alatt. A férfit hétfőn kihallgatták, mint az ügy tanúját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!