ERDON Helyi hírek

2008.03.27. 07:33

Átadták a Csanálos és Mezőfény közötti útszakaszt

<p>Szatmár megye - Ünnepélyes keretek közt tegnap hivatalosan is átadták a Csanálos és Mezőfény közötti 4,6 km–es útszakaszt. <A href="http://video.erdon.ro/members.erdon1/flv-Csanalos_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://media.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Az átadáson jelen volt többek között Svegler Albert, Csanálos polgármestere, Szabó Károly szenátor, Günthner Tibor, a megyei tanács alelnöke, Kovács Máté, megyei tanácsos, valamint Csehi Árpád az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének elnöke. A két települést összekötő út munkálatai 2006–ban kezdődtek, a kivitelező cég pedig 6 év garanciát vállalt a munkájáért – magyarázta Svegler. Günthner elmondása szerint, a munkálatok költségeit az 577–es kormányrendelet alapján létrehozott alapból finanszírozták, így annak költségei nem terhelték sem a helyi, sem a megyei költségvetést. Ezt az alapot Borbély László miniszter hozta létre – tette hozzá a Günthner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!