ERDON Helyi hírek

2008.03.03. 09:46

Sportpáéyák a nagyváradi Bunyitay ligetben

<p>Bihar megye - Egy ideje már nagy változások körvonalazódnak a nagyváradi Bunyitay ligetben (I. C. Bratianu park), különféle sportpályákat alakítanak ki a városi strand felőli részén.</p>

Dumitru Fildan, a Polgármesteri Hivatal műszaki igazgatója ezzel kapcsolatban elmondta, hogy még nem készült el teljesen a létesitmény. Az utolsó pálya burkolatát a kedvezőtlen időjárás miatt még nem sikerült véglegesíteniük. Már elkészült a minifoci, a skeet board, a tenísz, a kisméretű kézilabdapálya, az asztaliteníszező hely. A létesítmény a Polgármesteri Hivatal beruházása és 1,1 millió lejbe kerül. A műszaki igazgató szerint mindvégig vigyáztak arra, hogy egyetlen fát se vágjanak ki a parkban. Egyelőre úgy néz ki, hogy a fiatalok ingyenesen használhatják majd. A műszaki igazgató ellenben nem zárta ki annak sem a lehetőségét, ha nagy lesz a zsúfotság, esetlen megszabnak egy használati díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!