ERDON Helyi hírek

2008.03.31. 16:02

Képzések a Hans Lindner Alapítvány Fit For Life programjának keretén belül

<p>Szatmár megye - A Hans Lindner Alapítvány Fit For Life programjának keretén belül több képzést biztosít a tanulnivágyó felnőttek számára, mint: idegennyelv oktatást (angol és német) kezdő, középhaladó és haladó szinten, illetve számítógépkezelői tanfolyamokat az alapoktól az internetig, valamint kezdő vállalkozók, vagy müködő vállalkozásuk fejlesztéséhez hasznos képzést.</p>

A képzéseket az alapítvány oktatói tartják, akik a modern  tananyaggal alkalmazkodnak az aktuális társadalmi igénykehez a Vállakozói Oktató– és Training– központban (George Boitor tér 11 szám). A három hónapon át tartó képzések általában délután zajlanak, így  igazodva azohoz a felnőttekhez akik munkaidejük után tudnak a programon résztvenni. A képzésekre felnőttek (18. életévüket betöltöttek) iratkozhatnak be. Érdeklődni és jelentkezni az alapítvány székhelyén személyesen (Cehlaului 38 szám) vagy a 715136–os telefonszámon lehet, hétköznapokon 8 és 16 óra között, valamint a www.fundatiahanslindner.ro weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!