ERDON Helyi hírek

2008.03.31. 19:15

Kék hírek Biharból

<p>Bihar megye - <STRONG>Ittasan vezettek.</STRONG> Hétvégi baleset-megelőző akciójuk keretében szombaton két ittas vezetőt is lelepleztek a közlekedésrendészek a nagyváradi Decebal sugárúton.</p>

Hajnali négy óra tájban állították meg rutinellenőrzésre a váradi 27 éves S. C.-t, az ő leheletében 0,47 mg/l-es értéket mutatott ki a mérőműszer, a fél órával később lefülelt 41 éves S. D. C. esetében pedig 0,89 mg/l-es értéket. Mindkét sofőrt véralkoholtesztnek vetették alá, s eljárást indítottak ellenük.

 

Elsodorták. Szombaton kora délután Báródsomoson egy Kolozsvár irányából Nagyvárad felé tartó Temes megyei személygépkocsi egy teherautó mögül elé lépett 9 éves nagybáródi gyermeket sodort el és sebesített meg könnyebben. Az autót a 21 éves középesi H. O. kormányozta, aki már nem tudta elkerülni a balestet.

 

Gyors eredmény. Vasárnap reggel értesítették a belényesi rendőrséget, hogy éjszaka ismeretlen elkövetők ezer lej értékben alkoholt, cigarettát és készpénzt vittek el egy helyi bárból, miután betörtek oda. Egy Neamt megyei 21 éves fiatalemberre terelődött a gyanú, a kár részben meg is térült. Az ügyben folytatódik a nyomozás.

 

Fosztogató. Vasárnap este fél nyolc tájban kifosztottak egy váradi cég területén álló barakkot, 3 ezer lej összértékű holmit zsákmányoltak onnan. A Hunyad megyei 40 éves A. G.-t és a Boto§ani megyei 39 éves R. G.-t gyanúsítják a tett elkövetésével, a lopott holmi maradéktalanul megkerült, s visszajuttatták a jogos tulajdonosnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!