ERDON Helyi hírek

2008.02.29. 08:37

Brutális gyilkosság Felsőbányán

<p>Máramaros - Egy hétéves kislány sérülésekkel és vérrel borított holttestét találták meg az erdő szélén Felsőbánya közelében. A kis holttestet levelekkel takarták le, és ezek alatt találták meg a helybeliek, akik a szülők kétségbeesett segítségkérésére indultak útnak.</p>

Az egész közösséget sokkolta a bűntény, amelyhez még csak hasonló sem történt sohasem a környéken. A rendőrség annak reményében, hogy valamilyen nyomot talál, amelyen elindulhat, tucatnyi lakost hallgatott ki eddig.

A kislány családját teljesen lesújtotta e tragédia, de a leginkább az édesanyát és a nagymamát érintette meg a tragédia, akik megszakítás nélkül sírnak mióta megtudták a hírt. Biztosak abban, hogy valaki megölte a kislányt, de csak az igazságügyi orvos szakértő véleménye mondhatja meg, hogy mi volt a halál oka, és hogy megerőszakolták-e mielőtt meghalt.

A hétéves Denisa Stoica életvidám kislány volt. Csütörtök reggel indult el hazulról az iskolába, majd onnan 12 órakor indult el hazafelé. Amikor a szülők észlelték, hogy az idő telik, és a kislány csak nem ér haza, elindultak a keresésére, hiszen az iskola és a szülői ház mindössze 10 percre vannak egymástól.

Tiberius Stoica, a kislány édesapja mesélte, el, amit a keresés közben megtudtak „fél egy körül indult el a feleségem, hogy megkeresse. Az egyik fiú azt látta, hogy 5 lej volt a kezében a kislányomnak, és elindult a kereszt felé az egyik kis utcán.”

Voichita Zehan, a Máramaros Megyei Rendőrfelügyelőség sajtószóvivője elmondta, hogy a rendőrséget csak 16 óra 30 perckor értesítették a kislány eltünéséről. A kislány holttestét 18 óra 30 perckor találták meg Felsőbánya mellett, az erdő egy nehezen megközelíthető helyén, egy bánya mellett, levelekkel letakarva. A holttestet sérülések és vér borította. A kislány füléből kitépték a fülbevalót.

A rendőrség teljes erőbedobással nyomoz az ügyben. A helyszínelők rögzítették a nyomokat, még csütörtök este, és péntek reggel újrakezdték a nyomozást. A rendőrök pedig azon dolgoznak, hogy kiderítsék a kislánnyal mi történt az életének utolsó óráiban.

Ugyan senki sem erősítette meg Felsőbánya lakóit abban, hogy brutális gyilkosság történt, ők mégis hisznek ebben, és félnek kiengedni gyermekeiket az utcára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!