ERDON Gyászhír

2013.10.16. 17:30

Ifj. Radócz János

Fájó szívvel emlékezünk az 1 éve elhunyt IFJ. RADÓCZ JÁNOSRA (Szalacs, élt 20 évet). „Csak az a szülő tudja mi a fájdalom, kinek gyermekének testét nyomja a sírhalom. Az idő múlik, feledni nem lehet, hogy fiatalon tört ketté életed. Egy őszi délelőtt életed véget ért, bánatot ránk hagyva hirtelen elmentél. Megállunk sírodnál, olvassuk a neved, lehet, hogy odalenn megdobban a szíved. Telnek a napok, múlnak az évek, a jó Isten erőt ad, s te fentről segítséget.” Csendes álmát őrzik bánatos szülei, anya, apa és szerető öccse Máté.

Fájó szívvel emlékezünk az 1 éve elhunyt IFJ. RADÓCZ JÁNOSRA (Szalacs, élt 20 évet). „Csak az a szülő tudja mi a fájdalom, kinek gyermekének testét nyomja a sírhalom. Az idő múlik, feledni nem lehet, hogy fiatalon tört ketté életed. Egy őszi délelőtt életed véget ért, bánatot ránk hagyva hirtelen elmentél. Megállunk sírodnál, olvassuk a neved, lehet, hogy odalenn megdobban a szíved. Telnek a napok, múlnak az évek, a jó Isten erőt ad, s te fentről segítséget.”

Csendes álmát őrzik bánatos szülei, anya, apa és szerető öccse Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!