ERDON Bulvár

2010.07.08. 11:47

Letartóztatták a tömeges szexorgiákat szervező szekta vezetőjét

<p>Az orosz nyomozóhatóságok letartóztattak egy egykori pszichiátert, akit azzal vádolnak, hogy egy 150 fős szektát vezetett, amelynek tagjai "pszichológiai nyomás hatására" orgiákat rendeztek Dél-Oroszországban - közölték a nyomozók csütörtökön.</p>

A hatóságok szerint az úgynevezett Öntökéletesítő Alapítvány tagjai válogatás nélkül léptek szexuális kapcsolatba egymással, sokszor fiatalkorúak jelenlétében.

A RIA Novosti hírügynökség úgy tudja, hogy a férfi korábban évekig dolgozott a dél-oroszországi Orenburg egyik kórházában. A bulvárlapok közöltek is nagydarab, szakállas férfiról egy képet, akit Vjacseszlav Vesznyinként azonosítottak. A Lifenews.ru internetes hírportál bemutat egy - állítólag a nyomozók által lefoglalt - videót, amelyen egy lány a színpadon sztriptízt mutat be egy fiatalembernek. Egy másik felvételen gyerekek obszcén verseket skandálnak, miközben a szülők nevetnek és tapsolnak.

A Komszomolszkaja Pravda rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy a csoport tagjai nem ettek húst, és nem ittak alkoholt, és sok időt töltöttek vezetőjük házában. A lap idézi az extrém bűnözőkre szakosodott rendőrségi csoport vezetőjét, aki azt mondja, hogy a szekta egy gyűlésén őrizetbe vettek 108 embert. Bazargalej Jermekov arról is beszámol, hogy a csoportvezető házában több mint 500 fényképet és iratokat foglaltak le, amelyből kiderül, hogy az Öntökéletesítő Alapítványnak 150 tagja lehetett, közülük 12-en kiskorúak.

(A videók megtekinthetők itt: http://www.lifenews.ru/news/30623)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!