ERDON Bulvár

2010.04.06. 14:25

Tiger Woods a rajongóit szeretné visszanyerni

<p>A szurkolók szeretetének visszaszerzése a legfontosabb Tiger Woods számára - derült ki a szexbotránya miatt öt hónapot kihagyott sztárgolfozó hétfői sajtótájékoztatóján.</p>

A csütörtöki US Masters viadalra készülő amerikai világelső hétfő délelőtti edzésén találkozott a szurkolókkal, majd a tréning után egy 207 ülőhellyel rendelkező színházban, telt ház előtt állt a sajtó nyilvánossága elé Augustában. A feleségét éveken át megcsaló TigerWoods elmondása szerint örült, hogy végre ismerős arcokat lát, olyan újságírókat, akiket régóta ismer, s nem olyanokat, akik az elmúlt időszakban "üldözték" őt szenzációt hajhászva.
"Tudom, hogy sok barátom van most itt. Nem találkoztam veletek az elmúlt időben, de elolvastam a cikkeiteket, s joggal bíráltatok, mert amiket tettem, rossz dolgok voltak, sok fájdalmat okoztam" - mondta bűnbánóan Woods.
A 34 éves játékos őszintének tűnt a konferencián, ám a tavaly novemberben kirobbant botrányával kapcsolatban nem árult el sok mindent, így arról sem, hogy mi történt azon a napon, amikor autójával egy fának hajtott, miután veszekedett feleségével, Elin Nordegrennel.
Azt ugyanakkor elmondta, hogy 45 napot töltött egy rehabilitációs központban, igaz, arról nem szólt, hogy ott kapott-e gyógyszereket. Feleségéhez fűződő jelenlegi viszonyáról nem tájékoztatta az érdeklődőket, mindössze annyit jelzett, hogy a Mastersen neje nem lesz jelen.
Amennyiben Woodsnak nem lett volna elég hűtlenkedési botránya, kellemetlen kérdéseket kapott korábbi orvosa miatt is, aki ellen nyomozás folyik, mivel a gyanú szerint tiltott szerekkel látott el sportolókat. Woods azt elismerte, hogy az orvos kezelte őt tavaly júniusi műtétje után, ám azt kategorikusan tagadta, hogy doppingszert használt volna.
Az újabb bocsánatkérése persze nem "hatott meg" mindenkit, köztük egyik volt szeretőjét, Joslyn Jamest sem. A korábbi pornószínésznő néhány hete több mint 100, állítása szerint Woodstól kapott sms-t tett fel az internetre, most pedig New Yorkban tartott sajtótájékoztatót, melyen előbb megnézték élőben a sztár sajtókonferenciáját, majd kommentálta az elhangzottakat: "Továbbra is egy nagy dagadt hazudozó."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!