Erdély hírei

2019.09.06. 10:00

Újra színpadra állt a szatmárnémeti tehetség

A fiatal és csinos szatmárnémeti énekesnő, Martocsán Gyöngyi egy kisebb szünet után ismét színpadra állt: a zenei karrierje kezdetéről és jövőbeni terveiről számolt be szerkesztőségünknek.

A fiatal és csinos szatmárnémeti énekesnő, Martocsán Gyöngyi egy kisebb szünet után ismét színpadra állt: a zenei karrierje kezdetéről és jövőbeni terveiről számolt be szerkesztőségünknek.Gyermeke születése után sokat dolgozott azon, hogy visszanyerje eredeti alakját, tíz kilogrammot adott le, és most jobban néz ki, mint valaha. Újult erővel és kirobbanó formában készül első albumának összeállítására.

– Mikor léptél a zenei pályára?

– Kislánykorom óta rajongok a zenéért, hamar el is kezdtem énekelni, de csak néhány éve álltam először színpadra. Több mint két éve járok fellépni különböző eseményekre, falunapokra, 2017 nyarán számos koncertem volt Szatmár megyében. Ezután megszületett a kislányom, emiatt kisebb szünetet iktattam be a karrierem építésébe, azonban úgy gondolom, ideje folytatni.

– Amióta eldöntötted, hogy visszatérsz a színpadra, volt már fellépésed?

– Körülbelül két hete volt ismét koncertem, és büszkén állíthatom, hogy nagyon jól sikerült. Minden alkalom nagy öröm számomra, amikor színpadra léphetek. Hamarosan nyilvános TV-felvételre megyek, ez egy nagy lehetőség számomra, hogy többen megismerjenek. A Zenebutik csatorna Szatmári Vigadó című műsorába készítünk egy anyagot, ahol megmutathatom énektudásomat és azt, hogy milyen őrületes bulit csinálok.

– Hogyan képzelhetjük el a koncertedet? Van zenekarod, táncosaid?

– Úgy gondolom, az a legfontosabb, hogy jókedvűen álljak színpadra, akkor a közönség is nagyobb szeretettel fogad. Slágerek előadásával meghozom a kedvet, majd a saját dalaimat is előadom. A színpadon nem egyedül állok, régebben két fiútáncosom volt, legutóbb pedig két lány kísért el. Zenekarom nincs, az alapot stúdióban vesszük fel, s ezt játsszuk le. A célom természetesen az, hogy a repertoárban csak a saját dalaim szerepeljenek.

– Milyen zenei stílust képviselsz? Saját dalaid vannak már?

– Vannak már saját dalaim, s most még dolgozunk néhányon, ugyanis albumot tervezünk. Kicsi az esély arra, hogy ezt idén ki is adjuk, de néhány új dalra mindenképpen lehet számítani. A koncertjeimen eddig saját dalokat is előadtam, de főként már ismert popslágereket, ugyanis ez kell ahhoz, hogy megfogjam a közönséget, hogy kíváncsiak legyenek rám. Egy nagyváradi stúdióval dolgozunk, a férjemmel együtt, aki mindenben támogat és egyengeti a karrierem. A dalszövegek egy részét én írom, de együttműködünk a Két Haver formációból ismert Sebő Dániel Attilával is.

– Miből merítesz ihletet a dalszövegeidhez?

– Tulajdonképpen a mindennapi életből. Az embereknek vannak jobb és rosszabb napjai is, én ezekről írok és ezeket éneklem meg. Témájukat tekintve a szerelemről, a boldogságról énekelek, de az élet nehézségeiről is, az érzésekről. Végül is nemcsak egy adott érzésről szeretnék énekelni, hiszen az ember minden napja más, így minden dal is más lehet. Nem lehet mindig csak a napsütésről énekelni, mert vannak esős napok is, viszont ezeknek is örülnünk kell. Meg kell értenünk a rosszabb napok okát, ami az eső esetében az utána tündöklő szivárvány. A célom az, hogy olyan dalokat tudhassak a magaménak, amit jólesik hallgatni, énekelni, táncolni rá egy szórakozóhelyen, bulikon, de akár fesztiválokon is.

[embed]]

– Mit üzennél a rajongóidnak? Foglald össze néhány mondatban!

– Aki szeretné meghallgatni a már kiadott dalaimat, illetve az előadásomban több népszerű dalt, az keresse meg a Youtube-csatornámat, a feliratkozás után pedig a csatorna jelezni fogja, ha új dalom jelenik meg. Aki többet szeretne megtudni rólam, annak ajánlom a Facebook-oldalamat, ahol nyomon követhető a karrierem, az új dalaim és a fellépéseim időpontjai. A célom az, hogy minél több rendezvényen lépjek fel, hogy átadjam azokat az érzéseket, gondolatok, melyek megfogalmazódnak bennem, mindezt egy jó buli keretében. A koncertszervezésről szintén Facebookon lehet további információkat kapni.

(Hirdetés: H258930)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!