Erdély hírei

2019.01.11. 19:27

Visszakerült a műsorrácsba a TV2

Egy kedves olvasónktól kaptuk a hírt, megnéztük mi is, és valóban így van: az RCS&RDS ismét sugározza a TV2, a Prime TV és Mozi+ csatornákat.

Egy kedves olvasónktól kaptuk a hírt, megnéztük mi is, és valóban így van: az RCS&RDS ismét sugározza a TV2, a Prime TV és Mozi+ csatornákat.Mint ismeretes, az RCS&RDS (Digi Románia) tavaly augusztus elején vette ki műsorszolgáltatásai közül a Tv2, a Mozi+ és a Prime tévécsatornák sugárzását, helyüket a szintén magyar nyelvű Comedy Central, a Film4 és a Comedy Central Family vette át. A módosítás okait firtató megkeresésünkre az RCS&RDS vállalattól egy szűkszavú közleményt kaptunk akkor, amelyben az állt, hogy a magyarországi TV2 műsorszolgáltató kérésére vették ki az említett tévécsatornákat. A közlemény szerint: „jelenleg is tárgyalások folynak az említett három csatorna sugárzásának az újrakezdéséről, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy újra beiktassuk ezeket a műsorrácsba.”

A jelek szerint ez mostanra sikerült: ha azonban elsőre mégsem találják a szóban forgó csatornákat a tévékészüléken, érdemes egy frissítést végigfuttatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!