Erdély hírei

2017.12.31. 10:51

Maros megye: egy 81 éves és egy 50 éves személy fulladt vízbe

Két vízbefulladt ember tetemét emelték ki szombaton a Maros megyei tűzoltók. A két holttestre egymástól több mint 50 kilométeres távolságban találtak rá, az egyik a Marosban volt Gernyeszeg környékén, a másik Mezősályinál egy tóban.

Két vízbefulladt ember tetemét emelték ki szombaton a Maros megyei tűzoltók. A két holttestre egymástól több mint 50 kilométeres távolságban találtak rá, az egyik a Marosban volt Gernyeszeg környékén, a másik Mezősályinál egy tóban. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Mezősályinál egy 81 éves férfi holttestét emelték ki a tóból. Az idős férfit napok óta keresték már.

Gernyeszegen egy lovát itató lakos vette észre a víz felszínén úszó, félig meztelen holttestet. Az elhunyt 50 év körüli, és a törvényszéki orvostani vizsgálat szerint már több mint 24 órája halott volt, amikor rátaláltak. Egyelőre nem sikerült azonosítani kilétét, mivel a környéken nem történt bejelentés eltűnt személyről.

Az első vizsgálatok szerint egyik tetemen se találtak fizikai bántalmazásra utaló nyomokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!