Erdély hírei

2017.11.16. 14:44

Filmbe illő üldözés után kaptak el két alkoholcsempészt Keménynagyszőlősön

A Maros megyei rendőrök filmbe illő üldözés után kaptak el csütörtökre virradóan két alkoholcsempészt Keménynagyszőlősön (Seleuş) - tájékoztat az Országos Rendőr-főkapitányság (IGPR) közleménye.

A Maros megyei rendőrök filmbe illő üldözés után kaptak el csütörtökre virradóan két alkoholcsempészt Keménynagyszőlősön (Seleuş) - tájékoztat az Országos Rendőr-főkapitányság (IGPR) közleménye. A két gépkocsival közlekedő két férfi Balavásáron (Bălăuşeri) nem állt meg a rendőrök jelzésére, hanem elmenekült. A rendőrség közúti szűrőt állított Segesvár bejáratához, de ezt a menekülők elkerülték és Keménynagyszőlősre mentek. Itt elhagyták az egyik gépkocsit és a másikkal mentek tovább, ám a rendőrök utolérték őket. Az elhagyott gépkocsiban ezer liter alkoholt találtak, kétliteres, zárjegy nélküli flakonokban. Az alkoholt elkobozták, a gépkocsit lefoglalták - írja az IGPR által az AGERPRES hírügynökséghez eljuttatott közleményben.

A két Kovászna megyei férfi ellen kivizsgálást indított a Maros megyei rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!