Erdély hírei

2017.10.14. 20:28

Krassó-Szörény: egy kislány holttestére bukkantak a Dunában; a folyamba zuhant gépkocsi utasa lehetett

Egy körülbelül hároméves kislány holttestére bukkantak szombaton a Dunában. Minden valószínűség szerint az egy héttel ezelőtt a folyamba zuhant gépkocsi utasa lehetett. 

Egy körülbelül hároméves kislány holttestére bukkantak szombaton a Dunában. Minden valószínűség szerint az egy héttel ezelőtt a folyamba zuhant gépkocsi utasa lehetett. "16 óra körül, mintegy 10 kilométerre a szerencsétlenség helyszínétől, Liborásdia (Liborajdea) településnél egy körülbelül hároméves kislány találtak. Az újmoldovai (Moldova Nouă) rendőrség helyszíni nyomozásba kezdett. A család tagjai is a helyszínre siettek, hogy beazonosítsák a kislányt. A gyermek holttestét Újmoldovára szállították kórbonctani kivizsgálásra" - nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek Cecilia Dăneţ, a Krassó-Szörény megyei rendőr-felügyelőség szóvivője.

A holttestet az újmoldovai katasztrófavédelmi felügyelőség búvárjai hozták ki a vízből.

A hét elején a szerb hatóságok megtalálták a Krassó-Szörény megyei Lászlóvára (Coronini) község térségében Dunába zuhant autóban utazó nő holttestét.

Az autó október 7-én, szombat dél körül zuhant a Dunába, öten utaztak: a jármű vezetője, egy 50 év körüli férfi, egy 37 éves nő, valamint utóbbi kettő gyermekei, egy 22 éves fiatalember és egy 2 és fél éves kislány. Az autó vezetője elveszítette uralmát a jármű fölött, az lesodródott az útról és a Dunába zuhant. A gépkocsi vezetőjének sikerült a partra jutnia.

A rendőrség a baleset két másik áldozatát továbbra is keresi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!