Erdély hírei

2017.07.05. 17:06

Bélatáncot jártak a VIBE Fesztivál önkéntesei

Kedd délután már megérkeztek az önkéntesek a Maros-partra, akik a szervezők segítségével hozzáfogtak a július 6–9. közötti VIBE Fesztivál felépítéséhez.

Kedd délután már megérkeztek az önkéntesek a Maros-partra, akik a szervezők segítségével hozzáfogtak a július 6–9. közötti VIBE Fesztivál felépítéséhez.Az önkéntescsapat jelentős részét vásárhelyi fiatalok teszik ki, de a csapathoz Erdély minden csücskéről csatlakoztak fiatalok, akik már első éjszakájukat is eltöltötték a fesztiválkempingben felhúzott sátraikban.

A délután folyamán egy Bélatánc-gyakorlás is belefért a programba: együtt nyomták a gombot az önkéntesek. Aki még nem ismeri a sZempöl által jegyzett himnuszt, érdemes előbb azt teljes hosszúságában meghallgatni-nézni, az eredeti videoklippel, ami egy hét alatt már több mint 23000 megtekintést ért el.

Az önkéntesek Bélatánc verziója ma délután került fel a VIBE Fesztivál Facebook-oldalára, ahol azt írták, érdemes elkezdeni gyakorolni a vasárnap 18 órától kezdődő sZempöl-koncertre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!