Erdély hírei

2017.06.02. 15:52

Kolozsvári találkozás Nina Yargekov írónővel

Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa és a kolozsvári Francia Intézet közös szervezésében Kolozsvárra látogat Nina Yargekov írónő, aki Double nationalité (Kettős állampolgárság) című regényéért 2016-ban megkapta a Prix de Flore irodalmi díjat. Nina Yargekov magyar származású regényíró, fordító, tolmács, a jogi szociológia doktora.

Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa és a kolozsvári Francia Intézet közös szervezésében Kolozsvárra látogat Nina Yargekov írónő, aki Double nationalité (Kettős állampolgárság) című regényéért 2016-ban megkapta a Prix de Flore irodalmi díjat. Nina Yargekov magyar származású regényíró, fordító, tolmács, a jogi szociológia doktora.Az írónővel, két alkalommal is lehet találkozni:

Bilinguisme et clichés identitaires (Kétnyelvűség és az azonosságtudat közhelyei) című francia nyelvű előadáson, 2017. június 9-én, 16 órakor, a BBTE Bölcsészkarának Popovici- termében

Nyilvános felolvasást tartanak (franciául és magyarul) 2017. június 9-én, 19 órakor, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusának rendezvénytermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!