Erdély hírei

2017.06.22. 18:05

Cigarettacsempészeknél tartottak házkutatást

Június 22-én a nagyváradi Szervezett Bűnözés Elleni Csoport és a Szatmár megyei Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) 31 házkutatást tartott Bihar, Szatmár és Arad megyékben, cigarettacsempészettel foglalkozó szervezett bűnözői csoport lebuktatása miatt.

Június 22-én a nagyváradi Szervezett Bűnözés Elleni Csoport és a Szatmár megyei Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) 31 házkutatást tartott Bihar, Szatmár és Arad megyékben, cigarettacsempészettel foglalkozó szervezett bűnözői csoport lebuktatása miatt.A szóban forgó csoportok a cigarettát Ukrajnából és Szerbiából szerezték be, azokat a felsorolt megyékben tárolták, majd a csoport más tagjai a piacokon árulták. A június 22-i házkutatás során elkoboztak 330.000 márkajelzés nélküli cigarettát, ezen kívül 2,7 kg kannabiszt, két személyautót, amelyek alkalmasak az áru elrejtésére, illetve mobiltelefonokat és adó-vevő készülékeket is. A házkutatások után 7 személyt vittek kihallgatásra a DIICOT nagyváradi filiáléjába. Az akcióban részt vett a három megyéből több rendőr, csendőr, határrendészeti személy és speciálisan kiképzett személyek a romániai Különleges Ügyek Osztályától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!