Erdély hírei

2016.10.11. 12:33

Mindenkinek jár az A kártya

Alig egy hete, hogy újra beszerezhető az A kártya, bizonnyal nagy sikert aratott. 5 nap alatt több, mint 3000 diákkártyát sikerült kiadni a kolozsvári egyetemistáknak.

Alig egy hete, hogy újra beszerezhető az A kártya, bizonnyal nagy sikert aratott. 5 nap alatt több, mint 3000 diákkártyát sikerült kiadni a kolozsvári egyetemistáknak.Az új dizájnnal ellátott A kártya, még csak egy hete elérhető a diákok számára, máris, közel 3200 kolozsvári egyetemista váltotta ki az ingyenes diákkártyát.

Valter, az A kártya arca, nem csak a magyar tagozaton tanuló diákok zsebébe költözött be. Idén még nagyobb számban jöttek a KMDSZ irodába a román tagozatos, és a külföldi diákok is, kiváltani a saját kártyájukat.

A partnerlistánk folyamatosan bővül, sportoljatok, egyetek, igyatok és utazzatok az A kártyával és Valterrel. Gyertek, váltsátok ki ti is, a saját, ingyenes A kártyátokat!

További részletek a akartya.ro honlapon és a facebook oldalunkon.

Kolozsvár, 2016.10.11.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!