Bulvár-celeb

2021.05.20. 19:00

Hónapokon keresztül verte elsős gyerekét és a saját anyját egy hódmezővásárhelyi nő

Hónapokon keresztül tartotta rettegésben saját gyerekét egy hódmezővásárhelyi nő. Ordibált vele, és ütötte, amivel csak érte. Nem csak őt, a saját anyját is verte, és szidta. Végül a kisgyerek nem bírta tovább és megszökött otthonról.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A nő a férjével, az anyjával és a korábbi házasságából született kisgyerekével élt együtt Hódmezővásárhelyen. A gyerek 2019-ben ment iskolába.

A gyerekkel ettől kezdve egészen az év végéig a neki nem tetsző dolgok miatt rendszeresen hangosan üvöltözött. Például azért, ha a házi feladat nem készült el. Ezen felül

hetente több alkalommal „karmolta, olvasókönyvvel, illetőleg vállfával, fakanállal többször megütötte” őt. A gyerek ezért többször elbújt a lakásban, de miután anyja megtalálta, ugyanúgy ütötte tovább.

Az asszony nem csak a gyereket, a saját anyját is ütötte, és káromkodva szidta, mindezt a gyereke előtt tette, aki

egy idő után nem bírta elviselni az egészet és megszökött otthonról.

A rendőrök találták meg, és kísérték haza. A nő ellen pedig eljárás indult.

Kiskorú veszélyeztetésével, könnyű testi sértéssel, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak elkövetésével vádolja a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában